HANFA OBILJEŽAVA SVJETSKI I EUROPSKI TJEDAN NOVCA

Hanfa se i ove godine aktivno uključila u obilježavanje Svjetskog i Europskog tjedna novca, koji se ove godine obilježava u tjednu od 20. ožujka.

Hanfa se i ove godine aktivno uključila u obilježavanje Svjetskog i Europskog tjedna novca, koji se ove godine obilježava u tjednu od 20. ožujka. Tim će povodom predstavnici Hanfe sudjelovati u brojnim edukativnim aktivnostima, predavanjima i prezentacijama širom Hrvatske.

Osim brojnih samostalnih edukativnih predavanja po srednjim školama predstavnici Hanfe doprinijet će i edukativnom projektu Hrvatske gospodarske komore. U ponedjeljak, 20. ožujka 2023. predstavnici Hanfe sudjelovat će i na konferenciji „Financijska pismenost i generacija Z“ koju organizira Ministarstvo financija. Istog će dana biti održana i studentska debata na temu „Održive financije i generacija Z“, u kojoj će sudjelovati studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a koja je organizirana u suradnji s predstavnicima Hrvatske narodne banke. Kraj obilježavanja ovoga tjedna u Hanfi bit će u petak, 24. ožujka 2023., dodjelom nagrada najboljim učeničkim videoradovima u ranijem natječaju „Zaštiti svoj novac“. Na prigodnoj svečanosti bit će proglašen najbolji videorad te pobjednicima uručena i prigodna priznanja.

Osim tijekom Svjetskog i Europskog tjedna novca, Hanfa kontinuirano ulaže napore u edukativne aktivnosti tijekom cijele godine održavanjem radionica i panel-rasprava, sudjelovanjem i organiziranjem konferencija te edukativnih sadržaja putem svih komunikacijskih kanala. Posebnu pozornost pridajemo edukaciji i ulaganju u financijsku pismenost mladih te i ovim putem pozivamo sve zainteresirane škole, fakultete i udruge da nam se jave radi dogovora oko potencijalne suradnje na e-mail: edukacija@hanfa.hr.